Bilar tvätt & städ
Sjukt egentligen hur mycket bilar kan göra, lite tid spenderat med dem så känns allt så jävla mycket lättare 🤷‍♀️
Tvättat och städat peugeoten inför försäljning. 
Nu ska jag ge mig på mercan! 
Fast den städade jag inuti tidigare i veckan så den ska få sig en tvätt & sedan en polering. Det är fan det roligaste som finns, att polera alltså. Jag vet jag är knäpp haha 💁
Men det är ju tur att någon tycker det är kul 🙄 

Alltså kolla bby här under! 👇
Hur snygg är den inte ens 😍

(null)

(null)

❤️
Rör mig inte men kom gärna närmre
Låt mig vara men försvinn inte 
Se mig i ögonen men inte ner i min själ
Håll min hand men våga släpp taget
Ge mig hjälp men jag kommer förneka att jag behöver den
Berätta för mig att jag är värdefull och älskad men jag kommer inte ta till mig det
Låt mig vara ifred men jag vill inte vara ensam
Krama mig men håll dig på avstånd
Älska mig men jag kommer aldrig förstå


Det är svart eller vitt, allt eller inget, lite eller mycket, nära eller långt bort. Det finns inget mellanting, det finns inga klara känslor. Allt flyter samtidigt som det är så bestående på något sätt. Alla känslor visas utåt eller inga alls, masken åker på för att ingen ska se kaoset. 
Var allt eller inget. Va nära eller långt bort. Men egentligen vill jag bara ha dig nära, men fly medans du kan.. för vad jag än gör så har jag sönder det och du är värd så mycket mer än detta kaos.
Jag har haft paus
Jag har haft en paus från bloggandet och tänkte faktiskt fortsätta ha det, eftersom det visat sig att det blivit mycket lugnare med vissa personer då. Och finns inget bättre än lugn och ro! Som jag har längtat efter att denna karusellen med påhitt och påhopp ska ta slut, fast dem brukar ju säga lugnet före stormen. Men då hinner jag åtminstone vila upp mig lite inför nästa period. 

Något positivt mitt i allt detta är att en av de sista personen på denna planet som jag trodde skulle be om ursäkt faktiskt gjort det. Och även om det är svårt att glömma och förlåta. Så valde jag att ta emot ursäkten. Alla är värda en ny chans. Så det ska hon ha stor cred för att hon gjorde. Och det höjer henne i mina ögon. Har ju ändå känt henne i rätt många år nu. Och vi har aldrig direkt varit osams förut. Eller jo men över våra små syskon haha 😂 
Nä nu ska jag sova. Vi hörs Näe vi hörs och ni märker när jag är tillbaka igen.